Kids - dierentuin Animal farm

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderzwerfboekstation
In onze dierenschool hebben we een kinderzwerfboekstation ingericht. Dit is een kleine boekenkast waarin kinderzwerfboeken staan. Deze boeken zijn niet van een kind alleen, maar van alle kinderen! Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, geef je het boek weer door. Je laat het achter op school, KinderzwerfboekStation, in een sportkantine, in een bus of... Als je een zwerfboek vindt, kijk dan naar de sticker op de binnenkant van de kaft. Daar zie je een zwerfcode. Met deze code kun je de zwerftochten van de boeken volgen. Heb je een boek gevonden zonder zwerfcode, dan kun je deze aanvragen. Staan er boeken in jouw boekenkast die je niet meer leest? Laat ze ook zwerven!

Speurtocht
Er zijn nieuwe speurtochten beschikbaar. Een voor kinderen van 6-12 en een voor kleuters. De speurtochten zijn samen met een leuk fairtrade potloodje vanaf nu te koop in onze winkeletalage.

Je kunt de speurtochten ook hieronder downloaden en zelf uitprinten voor je bezoek aan onze dierentuin!
Speurtocht 6-12   Speurtocht kleuters

Kleurplaten

Speciaal voor de kinderen hebben wij een aantal kleurplaten gemaakt van dieren die je bij ons op de Animal Farm kunt vinden. Klik op de logo's hieronder om de kleurplaten te openen. Veel kleurplezier!

 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu