Vacature - dierentuin Animal farm

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vacature

Dierentuin Animal Farm is een van de kleinste dierentuinen van Nederland. En de enige dierentuin in Nederland die gratis 7 dagen per week toegankelijk is! Ooit zijn we begonnen als kinderboerderij, maar inmiddels volwaardig dierentuin en werken we hard om te blijven voldoen aan de eisen van het dierentuinenbesluit.
Als dierentuin zijn we ons bewust van het steeds grotere conflict tussen mens, dier en milieu. Hier willen we oplossingsgericht mee omgaan. Dierenwelzijn, dierethiek en educatie staan hoog op de agenda.  Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om samen te bouwen aan de ‘dierentuin van de toekomst’? Lees dan verder, want wij zoeken een:

Ambitieuze en ondernemende bedrijfsleider dierverzorging
(24-36 uur per week)Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit alles wat komt kijken bij de dagelijkse aansturing van onze dierentuin. Bijvoorbeeld op het gebied van voorraadbeheer, werkroosters maken, het aansturen en begeleiden van stagiaires en vrijwilligers en het bijhouden van onze social media kanalen. Je neemt een voortrekkersrol in het opzetten en uitwerken van nieuwe ideeën op het gebied van verdienmodellen en educatieve activiteiten.

Wat maakt de functie aantrekkelijk?
In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je continue naar mogelijkheden zoekt om tot kwaliteitsverbetering te komen. In samenwerking met het bestuur speel je een belangrijke rol in het realiseren van de ambities en de missie en visie van de dierentuin.

Wat breng je mee?
Wij zijn een kleine dierentuin met enorme kansen, maar ook beperkingen. Je hebt gevoel voor de belangen van alle betrokken partijen en kan deze omzetten naar concrete uitwerkingen voor de toekomst. Je bent maatschappelijk gericht, kunt projectmatig werken, maar je bent ook praktisch georiënteerd. Je beleeft plezier aan praktische werkzaamheden met cliënten van allerlei verschillende achtergronden en leeftijden, maar kunt ook bijdragen aan de achterliggende missie, visie en plannen van de dierentuin.
• Je hebt minimaal een relevante opleiding op MBO 4 niveau.
• Je kunt goed met mensen omgaan en bent gewend om zelfstandig te werken.
• Jouw kerncompetenties zijn: klantgericht, verantwoordelijk, effectief
communiceren en enthousiast.
• Kennis en ervaring in het organiseren van educatieve activiteiten is een pré.

Wat bieden we?
Wij bieden je een veelzijdige functie in een prettige werkomgeving.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Afhankelijk van het succes wordt gekeken naar verlenging/vast dienstverband. Dit moeten we samen creëren. Afhankelijk van je werkervaring en opleiding wordt je startsalaris bepaald.

Meer informatie?
Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Sander Buijs.

Sollicitatie
Je kunt solliciteren d.m.v. van een filmpje van maximaal twee minuten waarin jij op originele wijze laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarom jij zo graag voor dierentuin Animal Farm wil werken. Dit filmpje kan je samen met jouw CV sturen vóór 4 april 2022 naar ons e-mailadres t.a.v. Sander Buijs, bestuurslid.
Alleen sollicitaties van CV én filmpje worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet gewaardeerd.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu