Vrijwilligers - dierentuin Animal farm

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Vrijwilligers
Dierentuin Animal Farm is heel hard aan het werk om de dierentuin elke dag een stukje mooier te maken. We doen dit met een trouwe groep vrijwilligers. Samen met onze vaste medewerker dragen we zorg voor de dierverzorging, schoonmaakwerkzaamheden, het onderhoud en het florabeheer. Het werk van de vrijwilligers is van onschatbare waarde en maakt uw bezoek aan onze dierentuin mogelijk.

We kunnen hier alle hulp bij gebruiken! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Vele handen maken immers licht werk. Hulp bij het verzorgen van de dieren, maar ook bij onderhoud aan onze verblijven en het terrein. Op regelmatige basis, maar ook op projectbasis. Wij doen bijvoorbeeld mee aan de landelijke burendag en NLdoet! Dus ook als je eenmalig de handen uit de mouwen wil steken, ben je van harte welkom om ons te komen helpen!

Wil je meer weten, of je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar:
info@animalfarm.nl of bel met onze beheerder. Voor elke vorm van vrijwilligerswerk is een passende en leuke invulling te bedenken!

Stages en leer/werktrajecten
Ben je op zoek naar een leuke stage of leerwegstage binnen de dierverzorging? Bij dierentuin Animal farm hebben we het hele jaar door plaats voor enthousiaste leerlingen die voor een bepaalde periode stage willen lopen. We zijn een erkend leer/werk bedrijf en in overleg met onze praktijkbegeleiding kunnen individuele leerdoelen behandeld worden. Alle aspecten van dierverzorging, onderhoud en management zijn mogelijk. Dus ben je een enthousiaste leerling en houd je van aanpakken? Dan zou dierentuin Animal farm een hele leuke stageplek kunnen zijn!

Wil je meer weten, of je aanmelden voor een stage? Stuur dan een e-mail naar: info@animalfarm.nl of bel met onze beheerder. Voor elke vorm van stage of leer/werk traject is een passende en leuke invulling te bedenken!

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu